Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Orientační běh

Na úplný závěr letošního školního roku, tedy v úterý 28. června, se žáci naší školy zúčastnili orientačního běhu.

Po zimních zkušenostech z tělocvičny, se všechny děti těšily a byly zvědavé, jak takový opravdový orientační závod vypadá.

Nejdříve odstartovali druháci, po nich třeťáci, čtvrťáci a nakonec na trať vyrazili žáci páté třídy. Závod probíhal v areálu školy a to na předzahradě a na hřištích školy. Závodníci museli proběhnout deseti kontrolami , označit si závodní lístek a ještě běželi na čas. Ne všichni proběhli všemi kontrolami, ale čas byl pro závodníky neúprosný. Do cíle doběhli všichni. Při slavnostním zakončení byli vyhodnoceni ti nejlepší a každý závodník dostal opravdový diplom z Českého svazu orientačních sportů.

Závěrem bych chtěla poděkovat paní Skyvové ze Šternberka za krásně nachystaný závod a bezvadný přístup k dětem.

 Mgr. M. Vodičková

Zanechte komentář