Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Vánoční dílny 8.12.2016

 

Tradiční vánoční dílny se letos konaly ve čtvrtek 8. 12. 2016. Zahájeny byly proslovem ředitelky školy Mgr. Lucie Hladíkové v jídelně školy, po kterém následovalo hudební vystoupení žáků pod vedením p. uč. Mgr. Dity Kozelkové, které bylo ozvláštněno i netradičními hudebními nástroji (xylofon a saxofon).

Po vystoupení se žáci vydali do jednotlivých tříd tvořit vánoční výrobky. V 1. třídě si u p. uč. Vodičkové vyrobili stojánek na ubrousky, ve 2. třídě u p. uč. Třaskalíkové zápich – svíčku, ve 3. třídě u p. uč. Kozelkové jmenovky na dárky, ve 4. třídě u p. uč. Hrubanové baňku z papíru na vánoční stromeček a v 5. třídě u p. uč. Kopečné vánoční přáníčko.

S krásnými výrobky si poté šli pochutnat na vánočním cukroví, muffinech a dalších dobrotách, které připravily nejen ochotné maminky a babičky, ale také šikovní žáci ve školní družině a v hodině pracovních činností. K pití byl připravený punč, k zakoupení pak výrobky dětí z keramického kroužku a vánoční hvězdy, ze kterých výtěžek je věnován na charitu do FN Olomouc pro onkologicky nemocné děti.

Celý podvečer panovala pohoda a vánoční atmosféra, kterou dokreslovaly i vánoční koledy v jednotlivých třídách.

Přejeme všem krásné a poklidné Vánoce a do nového roku jen to nejlepší.

Zanechte komentář