Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Vánoční dílny

Dne 4.12.2019 probíhala v prostorách školy již tradiční akce zvaná Vánoční dílny. Zahájení proběhlo ve školní jídelně, kde děti s rodiči a dalšími příbuznými přivítala paní ředitelka Mgr. Lucie Hladíková. Na její milá slova navázaly děti blokem vánočních písní, které s nimi nacvičila paní učitelka Mgr. Dita Kozelková. Po hudebním vystoupení následovalo taneční vystoupení pod vedením paní Petry Pěnkavové.

Vánoční atmosféru pak v jídelně navodilo také vánoční občerstvení, punč a cukroví. S pečením pomohly i hodné maminky a babičky, kterým ještě jednou děkujeme. Kromě jídla a pití bylo v jídelně k vidění také plno krásných keramických výrobků, vánoční hvězdy, jmelí, ale i školní časopis, které si zde mohli návštěvníci zakoupit.

To nejdůležitější na děti a rodiče však čekalo ve třídách, které se na pár hodin staly dílnami. V nich si mohli všichni společně vytvořit vánoční přání, zápich ve tvaru perníčku, kolíček se sněhulákem, ozdobu z papírových proužků nebo jmenovku na dárek. Tvoření zpříjemňovaly také vánoční písně a koledy, které v dílnách hrály. To vše měly pod palcem skvělé paní učitelky.

Děkujeme všem, kteří si našli čas a přišli se s námi a dětmi vánočně naladit.

Bc. Helena Olbrechtová

Zanechte komentář