Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Talentmánie ve ŠD

V pátek 28.2. bylo odpoledne ve školní družině trochu jiné. Všechna oddělení se soustředila v tělocvičně, kde proběhla celodružinová soutěž Talentmánie. Na programu bylo 18 zajímavých vystoupení.

Děti předvedly, že jsou šikovné v mnoha disciplínách. Zpívaly, recitovaly, tancovaly a mezi netradiční soutěžní výkony patřil balet, kelímkování, nebo beatbox. Všechny děti sklidily potlesk a uznání za předvedené výkony.

Vystoupení hodnotila odborná porota složena ze zaměstnanců školy. Ta se svého úkolu zhostila opravdu svědomitě.

A jak to vlastně dopadlo? Porotu i publikum uchvátila svým kouzelným baletním vystoupením Emička M. D. a právem si odnesla první místo. Kubík, který předvedl neuvěřitelné kouzelnické číslo s kartami, si vysloužil druhé místo. Pomyslnou bronzovou medaili si odnesla šikovná tanečnice Jolanka. Výherci obdrželi věcné i sladké odměny a diplom.

Všem moc děkujeme za předvedené výkony a vítězům gratulujeme!!!

Zdenka Výmolová, vychovatelka ŠD

Zanechte komentář