Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Expozice času Šternberk

Dne 29. června 2020 se 5. třída vydala na svůj poslední společný výlet, a to do Expozice času Šternberk. Výlet se mohl uskutečnit díky naší spolužačce, která ve výtvarné soutěži obsadila 3. místo a vyhrála tak pro celou třídu tuto akci. Přestože jsme se ráno probudili do uplakaného a šedivého dne, naši dobrou náladu nám to nezkazilo.

Autobus nás dovezl přímo před vstup, kde na nás už čekal velmi milý pán. V expozici jsme strávili dvě hodiny. Dověděli jsme se spoustu poznatků o vesmíru, planetách, kalendáři, výrobě hodin a spousty dalších věcí. Vyprávění, proložené interaktivními panely a plněním úkolů, bylo poutavé. Všichni jsme si odnesli cenné informace a toto muzeum můžeme jen a jen doporučit. Určitě stojí za návštěvu.

Mgr. Lucie Molyneux-Dickinson

Zanechte komentář