Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Školní výlet páté třídy

V úterý 22.6.2021 se uskutečnil školní výlet 5.třídy. Cílem byla návštěva Památníku Velké Moravy ve Starém městě u Uherského Hradiště a Kovozoo.

Ráno silně pršelo, blýskalo se a obloha byla zatažená. Vše se naštěstí v dobré obrátilo a z autobusu už děti vystupovaly do pěkného slunného počasí.

Návštěva památníku byla pro všechny velkým obohacením. Děti se dozvěděly spoustu zajímavostí z období 9. století – z období Velkomoravské říše.

V Kovozoo děti  celým areálem nejprve provezla mašinka Steelinka. Umožnila tak všem nahlédnout do reálného provozu, kde probíhá recyklace odpadů. Spoustu zábavy si ale užili až při samotné prohlídce exponátů zvířat. Ta jsou vyrobena z kovového šrotu a je jich více než 300. Mezi nejzajímavější patří 2 tunový nosorožec Norbert, 5-ti metrová žirafa nebo stádo slonů.

Výlet se vydařil a všem se moc líbil.

                                                                         Zpracovala: Mgr. Irena Hrubanová

Příspěvky a komentáře ():

  • You have 1 message(-s) № 135. Read - https://telegra.ph/BTC-Transaction--34115-03-14?hs=d804677e0ecb94761313f3a036b6bdd8& napsal:

    djcg89

Zanechte komentář