Základní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské ÚdolíZákladní škola Mariánské Údolí

Návštěva ŠD Hněvotín

V úterý 20. června nás poctila svou návštěvou školní družina z Hněvotína. Připravili jsme pro naše a hněvotínské děti zábavné odpoledne plné soutěží. Po vytvoření čtveřic – dvě děti od nás a dvě děti z Hněvotína, dostala čtveřice kartičku s plánkem stanovišť a mohla vyrazit zdolávat soutěžní úkoly, např. zazpívat písničku na vylosované téma, přenášení vody, pavučinu, hod šiškou, hod do koše, pexeso aj. A protože v Hněvotíně není les ani pořádný kopec, záměrně jsme trasu vedli do blízkého lesíka.  Děti, ale snad nejvíce paní vychovatelky z Hněvotína byly uneseny krásným prostředím, do kterého je naše škola zasazena.

Velké poděkování patří žákům vyšších ročníků, kteří pomáhali na stanovištích, maminkám, které napekly výborné dobroty, které z táců zmizely během chviličky a také všem dětem za pohodový průběh soutěžení. Všechny děti se velmi bavily a soutěže se jim líbily. Budeme se těšit na další aktivity se ŠD Hněvotín.

Mgr. Ludmila Erbesová

 

Zanechte komentář